Partnerships & Sponsoring

LUCA werkt nauw samen met overheden (van lokaal tot internationaal niveau) en allerlei actoren uit het werkveld (Kunstenloket, VAF, Locus ...). LUCA staat ook open voor samenwerking met het bedrijfssector. Een overzicht van onze verschillende partners vind je hieronder.

Partnerships

LUCA wil duurzame en constructieve partnerships ontwikkelen met haar belangrijkste partners, ze wil de band tussen organisaties uit de cultuurindustrie en zichzelf versterken. Jaarlijks lijst ze daarom belangrijke projecten met studenten op waaraan organisaties uit de cultuurindustrie kunnen participeren. Uiteraard staat de hogeschool open voor sponsoring van haar belangrijkste evenementen, maar we geven er de voorkeur samen artistieke projecten te realiseren die we elk alleen niet zouden kunnen.

Sponsoring

LUCA School of Arts organiseert jaarlijks meer dan honderd cultuuractiviteiten en is hiermee een belangrijke actor in het culturele veld. Maar LUCA is ook een hogeschool en heeft daardoor als merk ook onlosmakelijk een zeer jong imago. Wil je de nieuwe generatie creatief geweld een kans geven of wil je de duizenden jonge kunstenaars en designers die de afgelopen jaren zijn afgestudeerd bereiken, dan kan je dit doen via de sponsoring van een van onze talloze events of graduation shows.

Een overzicht van projecten die sponsors zoeken

Bedrijvenclubs

Volgend academiejaar wil LUCA werk maken van een bedrijvenclub. In afwachting is jouw organisatie ook welkom bij de vriendenwerking van onze hogeschool. De vrienden van LUCA dat is een hecht, select netwerk van kunstliefhebbers, van mensen die nauw samenwerken met LUCA en haar beleidsmakers, die jonge makers helpen om hun idee├źn te realiseren en die zelf unieke artistieke ervaringen opdoen.

Een samenwerking moet beide partijen versterken. Wij zoeken geregeld naar, en staan open voor, projectvoorstellen die we als opdracht kunnen uitschrijven maar een voorwaarde hierbij is natuurlijk dat het project een meerwaarde oplevert in het curriculum van de student of onderzoeker.